Over ArcherySolutions

Een grote droom werkelijkheid maken. Wie wil dat nou niet.

Onder het mom van brutalen hebben de halve wereld hebben wij ons bedrijf opgestart met als doel boogschutters en outdoor fanatics in Nederland, maar ook daarbuiten, de tools aan te reiken die van pas komen bij het overleven in het wild. Echter dit is niet alles. Naast een vet bedrijf oprichten wilden wij ook een maatschappelijk bijdrage leveren. Vanuit Rudolf zijn verleden als veteraan groeide al snel het idee om veteranen een nieuw begin te geven. Door de veelzijdigheid die wij in ons bedrijf willen bieden door zowel een winkel, handboogvereniging, als werkplaats te hebben hopen wij vele veteranen verder te kunnen helpen en ze weer onder de mensen te laten komen. Wij zijn er trots op om op deze manier de Onbekende Helden te steunen.

ArcherySolutions is begonnen vanuit de passie van Rudolf, handboogschieten. In 2019 zijn wij van start gegaan als webshop gespecialiseerd in handboogschieten en de handboogsport en wij hopen op zeer korte termijn een fysieke handboogwinkel neer te zetten met hieraan vast een werkplaats waar je voor allerlei onderhoud aan je boog terecht kunt. of dit nou gaat om nieuwe bow strings of alleen een update van de D-loop. Wij helpen je op een professionele wijze, zodat je nog langer van je handboog of compoundboog kunt genieten. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een nieuwe boog, deze zullen wij dan samen met jou afstellen in onze werkplaats zodat je nog meer boogschietplezier kunt beleven door de perfecte afstelling van je boog. De werkplaats is nog druk in de opstartfase, maar vanaf januari 2020 kun je hier terecht met je vragen. Houd ons ook zeker in de gaten op YouTube en Instagram voor allerlei tips voor boogonderhoud.

Op 1 januari 2020 is de handboogvereniging van ArcherySolutions officieel van start gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn in de handboogsport dan nodigen we je uit om snel een keertje te komen kijken. Check voor meer informatie snel onze pagina van de handboogvereniging.

Mocht je vragen hebben over de handboogsport of de juiste afstelling van je boog, dan staan wij je graag te woord. Stuur gerust een mailtje via Contact; we zijn ook telefonisch bereikbaar via 06 -29 550 111 (ook WhatsApp!).

De rijdende werkplaats