Geplaatst op

Rabobank Club Support Noord oost Friesland

ArcherySolutions Range doet mee aan Rabobank Club Support! Draag jij veteranen in en om Drachten ook een warm hart toe? Stem dan op ons tijdens de Rabobank Club Support weken in oktober.

Vanaf 5 oktober kun je op ons stemmen. Help ons om de handboogsport nog beter te kunnen promoten onder veteranen en zo veteranen een plezierige afleiding te geven om hun hyperfocus even aan de kant te leggen.

Je kan vanaf 5 oktober stemmen via deze website.

Geplaatst op

Halloween thema op de Range

Zaterdag 31 oktober 2020 hebben wij een Halloween thema op de club! Een introductieles is natuurlijk altijd gratis, maar deze keer dus in een bijzondere setting. Iedereen welkom tussen 14.00 en 16.00 op zaterdagmiddag. In verband met Covid-19 is het wel fijn als je even laat weten dat je komt!

Je kunt ons vinden op de Sportlaan 9 op het complex van de Honk- en Softbalvereniging Diamonds.

Geplaatst op

Rabobank ClubSupport: stem nu!

Vanaf nu kan je stemmen op Rabobank Club Support. Stem voor ArcherySolutions, de lokale vereniging voor en door veteranen! Ben jij woonachtig in Noord-(Oost) Friesland, Drachten en Dokkum en omgeving en lid van de Rabobank? Ga naar de Rabo app / Zelf Regelen / Lidmaatschap. Wordt kosteloos lid van de Rabobank, hierna kun je kiezen voor Club Support. Selecteer ArcherySolutions (en minimaal 2 andere verenigingen) en verdeel je 5 punten.

Alvast ontzettend bedankt voor je stem en kom gerust eens kijken bij onze training op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 aan de Sportlaan 9.

Geplaatst op

Uitstel 3D Ronde van Drachten

Helaas zijn wij genoodzaakt de 3D ronde te annuleren/uit te stellen tot het voorjaar 2021.Vanwege Covid-19 kunnen we het niet zo mooi maken als we zouden willen met de clinics en de catering.
Het prijzenpakket per klasse blijft staan: 1ste prijs: Black Eagle Shafts – 6 stuks2de prijs: Vleespakket3de prijs: ArcherySolutions Koffiebeker Onder alle deelnemers wordt ook nog een Egg Barbecue verloot. Degenen die zich reeds hadden ingeschreven schuiven automatisch door. Mocht je dit niet willen neem dan even contact op.