Geplaatst op

Uitbreiding bestuur

Nu we weer los mogen zijn we blij met alle hulp die we kunnen krijgen. We zijn dan ook erg trots dat wij Michael Stokkers mogen verwelkomen als bestuurslid. Je gaat hem vast tegenkomen. Hoewel Michael geen veteraan is, is hij erg betrokken en altijd van de partij. Hou een oogje op onze Facebook pagina voor foto’s gemaakt door Michael.

Komende zaterdag gaan we ons lekker vermaken op de vereniging. Mocht je een kijkje willen komen nemen, kom gerust langs, maar laat het even weten zodat we dit kunnen plannen ivm de Covid-19 regels. Je kunt ons vinden aan de Sportlaan 9 op het complex van Honk- en Softbalvereniging Diamonds.

Geplaatst op

ArcherySolutions in de krant!

Misschien had je het al gelezen, maar de Range staat in de krant. De Drachtster Courant wel te verstaan. We zijn blij met deze publiciteit natuurlijk, maar nog blijer dat we eindelijk weer van start kunnen.

Vanaf de eerste zaterdag van juni (6 juni a.s.) staan we op het veld van Drachtster Honk- en softbalvereniging Diamonds. We verwelkomen iedereen die wil komen kijken en wil kennis maken met deze sport, uiteraard houden we ons hierbij wel aan de 1,5 meterregel ivm Covid-19.

De agenda zal de komende dagen weer geüpdate worden, zodat je precies weet wanneer er een training is en wanneer er eventuele wedstrijden zijn (alhoewel vele helaas geannuleerd zijn). Voorlopig staat onze wedstrijd voor 3 oktober nog en hopen wij daar een mooie dag van te kunnen maken. Maar meer hierover volgt op een later tijdstip.