Geplaatst op

Uitbreiding bestuur

Nu we weer los mogen zijn we blij met alle hulp die we kunnen krijgen. We zijn dan ook erg trots dat wij Michael Stokkers mogen verwelkomen als bestuurslid. Je gaat hem vast tegenkomen. Hoewel Michael geen veteraan is, is hij erg betrokken en altijd van de partij. Hou een oogje op onze Facebook pagina voor foto’s gemaakt door Michael.

Komende zaterdag gaan we ons lekker vermaken op de vereniging. Mocht je een kijkje willen komen nemen, kom gerust langs, maar laat het even weten zodat we dit kunnen plannen ivm de Covid-19 regels. Je kunt ons vinden aan de Sportlaan 9 op het complex van Honk- en Softbalvereniging Diamonds.

Geplaatst op

ArcherySolutions in de krant!

Misschien had je het al gelezen, maar de Range staat in de krant. De Drachtster Courant wel te verstaan. We zijn blij met deze publiciteit natuurlijk, maar nog blijer dat we eindelijk weer van start kunnen.

Vanaf de eerste zaterdag van juni (6 juni a.s.) staan we op het veld van Drachtster Honk- en softbalvereniging Diamonds. We verwelkomen iedereen die wil komen kijken en wil kennis maken met deze sport, uiteraard houden we ons hierbij wel aan de 1,5 meterregel ivm Covid-19.

De agenda zal de komende dagen weer geüpdate worden, zodat je precies weet wanneer er een training is en wanneer er eventuele wedstrijden zijn (alhoewel vele helaas geannuleerd zijn). Voorlopig staat onze wedstrijd voor 3 oktober nog en hopen wij daar een mooie dag van te kunnen maken. Maar meer hierover volgt op een later tijdstip.

Geplaatst op

In de ban van COVID-19

De wereld is er vol van en zo waren ook wij genoodzaakt het verenigingsleven tijdelijk een stop toe te roepen. Uiteraard zullen wij dit zo snel als mogelijk oppakken.

Dat we dan niet de sport in verenigingsvorm mogen beoefenen betekend natuurlijk niet dat we stilzitten. We willen namelijk graag, met wat vertraging, onze verenigingslocatie aan jullie bekend maken:
Zodra het mogelijk is zullen wij het trainingsveld en accommodaties delen met Honk- en softbalvereniging Diamonds te Drachten. Dank aan de Gemeente Smallingerland voor hun suggesties om dit mogelijk te maken. En we kijken uit naar een fijne samenwerking met deze vereniging.

Hieronder vind je alvast een beeld van onze toekomstige locatie en kantine. Mocht je nou denken ‘hé wat gaaf dat boogschieten, ik wil het ook een keer proberen’ neem dan vooral even contact met ons op.

Uiteraard stimuleren wij het ook als jullie lekker thuis bezig zijn met boogschieten nu het Corona-virus er voor zorgt dat we niet samen kunnen schieten. Laat je zien hoe je dat doet door een berichtje achter te laten op onze Facebook pagina?