Posted on

Boogwerkplaats en 3D Lelystad

Als het goed is had je al gezien op de agenda. Gisteren heeft ArcherySolutions meegedaan aan de handboogwedstrijd van HBS Artemis te Lelystad. Een mooie 3D ronde met 33 doelen door een vooral modderig natuurgebied. Gelukkig hadden wij zonneschijn er bij. We hebben lekker geschoten en een tweede prijs in de wacht gesleept. Hieronder een aantal foto’s van onze dag. Ben jij er de volgende keer bij als wij op wedstrijd gaan met handboogschieten?

Handboogwerkplaats

Het heeft even geduurd, maar eindelijk kunnen wij echt los met de handboogwerkplaats. Hier kunnen wij je compound boog of recurve boog tunen en perfect naar jouw wensen afstellen. Niet meer zo’n ijzeren nockpoint maar een mooi geknoopt nock point op je bow string. Toe aan een nieuwe pees voor je compound boog? Wij vervangen de pees op je compound boog.

Binnenkort zullen wij meer inzicht geven in onze aanpak van boogonderhoud door middel van verscheidene filmpjes. Heb je vragen over de behandeling van je boog en hoe je er voor zorgen dat jouw handboog in topconditie blijft? Neem dan vooral contact met ons op.