Posted on

In de ban van COVID-19

De wereld is er vol van en zo waren ook wij genoodzaakt het verenigingsleven tijdelijk een stop toe te roepen. Uiteraard zullen wij dit zo snel als mogelijk oppakken.

Dat we dan niet de sport in verenigingsvorm mogen beoefenen betekend natuurlijk niet dat we stilzitten. We willen namelijk graag, met wat vertraging, onze verenigingslocatie aan jullie bekend maken:
Zodra het mogelijk is zullen wij het trainingsveld en accommodaties delen met Honk- en softbalvereniging Diamonds te Drachten. Dank aan de Gemeente Smallingerland voor hun suggesties om dit mogelijk te maken. En we kijken uit naar een fijne samenwerking met deze vereniging.

Hieronder vind je alvast een beeld van onze toekomstige locatie en kantine. Mocht je nou denken ‘hé wat gaaf dat boogschieten, ik wil het ook een keer proberen’ neem dan vooral even contact met ons op.

Uiteraard stimuleren wij het ook als jullie lekker thuis bezig zijn met boogschieten nu het Corona-virus er voor zorgt dat we niet samen kunnen schieten. Laat je zien hoe je dat doet door een berichtje achter te laten op onze Facebook pagina?