Levertijden

De handboogsport is een specifieke sport, waardoor boogartikelen niet altijd onmiddelijk leverbaar zijn. De meeste producten hopen wij binnen 2-5 werkdagen te kunnen leveren. De levertijd bij ons is afhankelijk van onze voorraad en die van onze leveranciers. Mocht je vragen hebben over de levertijd van een specifiek product neem dan Contact met ons op.

  • Alle levertijden van ArcherySolutions worden bij benadering weergegeven, op basis van voorraad en levertijden van leveranciers. Opgegeven levertijden kunnen geen rechten aan ontleend worden. Orders worden in hun geheel geleverd tenzij anders overeengekomen.
  • Als de door ArcherySolutions opgegeven levertijd niet kan worden nagekomen door welke oorzaak dan ook, geeft dit de klant geen recht op schadevergoeding. De klant zal hierover worden ingelicht en indien de klant hierdoor de koopovereenkomst teniet wil doen is dit uiteraard toegestaan.
  • Als de order geheel of gedeeltelijk wordt ontbonden, kunnen onbetaalde goederen teruggenomen worden door ArcherySolutions
  • ArcherySolutions streeft er naar binnen 21 werkdagen te leveren, tenzij dit niet mogelijk is in verband met speciale orders bij de leverancier. Overschrijding van de termijn geeft de klant recht op kosteloze ontbinding van de koopovereenkomst. Speciale orders kunnen echter niet geannuleerd worden.
  • Orders worden pas in behandeling genomen nadat deze betaald zijn; eventuele levertermijnen gaan ook dan pas in.