Posted on

Webshop ArcherySolutions

De afgelopen week zijn wij druk bezig geweest met de het live brengen van de webshop. Zoals je kunt zien worden er meer en meer artikelen toegevoegd elke dag. Mocht je op zoek zijn naar een specifiek product met betrekking tot de handboogsport, laat dan vooral even een bericht achter via Contact onderaan de pagina. We zullen je dan zo snel mogelijk informeren over de mogelijkheden en eventuele levertijd van de handboogartikelen.

We voegen elke dag dus handboogsport benodigdheden toe. Wij zijn erg trots dat wij hier binnenkort het merk Black Eagle aan mogen toevoegen. Dit merk levert hoge kwaliteit pijlen en pijlonderdelen. Uiteraard leveren wij ook andere bekende merken uit de boogwereld zoals Mathews, Easton, Trophy Ridge, HHA Sports, TRUBall en meer.

De afgelopen dagen hebben al vele grote boogproducenten hun nieuwe boog gepresenteerd. ArcherySolutions kijkt uit naar komende dinsdag, ons favoriete merk Mathews released dan hun nieuwe compoundboog VXR. Uiteraard zul je deze ook via ons kunnen bestellen, maar deze worden niet verzonden; compoundbogen en ook recurvebogen stellen wij samen met je af bij ons op locatie.