Posted on

Winteranimal en sportakkoord Smallingerland

Nog een paar dagen en dan is het zover: de jaarlijkse 3D Winteranimal op het winderige Texel. Elk jaar is het raak wat weer betreft en ook dit jaar ziet het er veelbelovend uit, prachtig weer voor handboogschieten. De wind en regen zal het voor mening handboogschutter een uitdaging maken het doel te raken. Uiteraard maakt dit de wedstrijd alleen maar interessanter.

De compound boog is inmiddels tot in de puntjes afgesteld en hier zal het zeker niet aan liggen. Mocht jouw handboog nou ook nog een beurt nodig hebben voor een wedstrijd 3D of target, neem dan uiteraard even contact op zodat wij deze in de werkplaats af kunnen stellen naar jouw maten en wensen.

Afgelopen week zijn wij aanwezig geweest op een evenement van de gemeente Smallingerland. Dit was een werkconferentie voor het Lokale Sportakkoord. Hier hebben we veel goed contacten mogen leggen en ideeën opgedaan om elkaar als onderdelen van de gemeente Smallingerland, van scholen tot verenigingen tot zorgcentra, te ondersteunen en samen zo veel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Onze unieke formule waar wij iets willen betekenen voor veteranen door hen te introduceren met de handboogsport past perfect in het plaatje van samenwerking met elkaar, met de gemeente, en voorkomen dat onzichtbare mensen onzichtbaar blijven. We hebben hier ook contact gemaakt met het Sportbedrijf Drachten en al vele plannen gemaakt voor de toekomst. Waaronder voor onze komende 3D wedstrijd. Uiteraard zullen wij hierbij ook ruimte maken en nauw samenwerken met Smallingerland, European City of Sport 2020.

Zorg dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelen door ons te volgen op Facebook en natuurlijk via de blog. Ook kun je lid worden van onze Facebook groep voor de handboogvereniging